ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πληροφορηθήκαμε από δελτίο Τύπου...»

Εικόνα του άρθρου «Πληροφορηθήκαμε από δελτίο Τύπου...»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/05/2020, 16:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ιωαννίνων δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι από τη δημιουργία της επιτροπής ανασυγκρότησης τοπικού τουρισμού από τον Δήμο.

«Πληροφορηθήκαμε από δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων την πραγματοποίηση της συνεδρίασης της επιτροπής Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού η οποία θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, σε αντιδιαστολή με την θεσμοθετημένη επιτροπή Τουρισμού του δήμου η οποία συνεδρίασε μόλις μία φορά στις 9.1.2020 για να ενημερωθούν και να γνωριστούν τα μέλη της περισσότερο μεταξύ τους» αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, με φανερή ενόχληση.

Διαβάστε επίσης: Αντίδραση της Ενότητας Πολιτών για την τουριστική επιτροπή


Συμπληρώνουν ακόμα ότι θεωρούν «άστοχο να παρουσιάζεται το πλάνο προβολής του δήμου Ιωαννιτών για το επόμενο τρίμηνο, χωρίς την συμμετοχή όλων των φορέων του τουρισμού», χωρίς να προσκληθούν αναγνωρισμένοι τουριστικοί φορείς των Ιωαννίνων. «Οι εκλεγμένοι φορείς του τουριστικού κλάδου, οι δημότες και οι επιχειρηματίες πρέπει να έχουμε λόγο και συμμετοχή στην χάραξη της τουριστικής στρατηγικής και προβολής της κάθε περιοχής» αναφέρουν

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back