ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια νέα επιτροπή και ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού

Εικόνα του άρθρου Μια νέα επιτροπή και ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2020, 17:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για «αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες πολιτικές της δημοτικής αρχής» κάνει λόγο η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής τον Θωμά Μπέγκα, με αφορμή τη συγκρότηση μιας Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού.

Η παράταξη καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την έλλειψη διάθεσης εκ μέρους του Δημαρχείου να συνεργαστεί με τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, κάνοντας λόγο για «αλλεργία της δημοτικής αρχής». Σε αυτό το σημείο, η παράταξη αναφέρει ότι η ίδια ως δημοτική αρχή άσκησε «μια σχεδιασμένη, συγκροτημένη και αποτελεσματική πολιτική σε σχέση με τον τουρισμό». Προς επίρρωση του επιχειρήματός της, επισημαίνει την παρουσία του πρώην αντιδημάρχου Τουρισμού Νίκου Γκόλα στη συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει. Για την παράταξη του κ. Μπέγκα, η παρουσία αυτή αποτελεί «αναγνώριση του έργου που παρήχθη σε σχέση με τον τουρισμό κατά τη διάρκεια της θητείας μας».

Ωστόσο, επισημαίνει στη δημοτική αρχή ότι «οι πολιτικοί προϊστάμενοι του κάθε τομέα κατά την περίοδο που διοικήσαμε το Δήμο, δεν ήταν αυτόνομα φυσικά πρόσωπα αλλά εντεταλμένοι για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό της παράταξής μας», στέλνοντας τα μηνύματά της… προς πάσα κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκόλας δεν ήταν υποψήφιος σύμβουλος με καμία παράταξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Κλείνει την παρέμβασή της, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να καλέσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης σε διάλογο για να καταθέσουν τις απόψεις τους στα ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης, με την ίδια να δεσμεύεται ότι θα δηλώσει παρών «για να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back