Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πίτα με αισιόδοξες προγραμματικές δηλώσεις

Εικόνα του άρθρου Πίτα με αισιόδοξες προγραμματικές δηλώσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2017, 10:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παρουσία πολλών στελεχών και φίλων, έκοψε την πίτα της η Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα, η δημοτική αρχή των Ιωαννίνων. Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μπορούμε να οραματιζόμαστε και να δημιουργούμε στις πιο αντίξοες συνθήκες», δίνοντας έτσι το στίγμα της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε προγραμματικό χαρακτήρα στην ομιλία του. Αναφέρθηκε σε έργα που έγιναν (παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις), στην κοινωνική πολιτική που διαχειρίζεται ο Δήμος, στο σχεδιασμό για τον τουρισμό κ.α., αλλά και σε αυτά που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα της θητείας του. «Δεν θα σταματήσουμε να αισιοδοξούμε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη μας για το καλό του δήμου μας και των συμπολιτών μας. Σ’ αυτό τον αγώνα θέλουμε την παράταξη δίπλα μας» τόνισε ο δήμαρχος. Για τα της παράταξης, τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί καλύτερος τρόπος λειτουργίας της, που να ανταπεξέλθει στο μέγεθός της.

Το παρών έδωσε σχεδόν όλη η παράταξη, αλλά και η «Κοινωνία Πολιτών» του αντιδημάρχου Παντελή Κολόκα, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Σκοπούλης και Δημήτρης Γιωτίτσας. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι δύο πρώην δήμαρχοι Αλέκος Σόφης και Λευτέρης Γκλίναβος, ενώ συμμετείχε στην εκδήλωση και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζάψας.

Για το επόμενο διάστημα, ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα έργα από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και την προτεραιότητα στις δημοτικές ενότητες και στις παρεμβάσεις μέσω του ΕΣΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back