ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίτα… κεκλεισμένων των θυρών

Εικόνα του άρθρου Πίτα… κεκλεισμένων των θυρών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2021, 20:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κεκλεισμένων των θυρών, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έκοψε τη βασιλόπιτά της ανήμερα των Θεοφανίων, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους κωπηλάτες που διακρίθηκαν για τις επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά σε διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στο 86o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στους προπονητές τους.

«Η χρονιά που μας πέρασε, ήταν δύσκολη για το σωματείο μας λόγω της πανδημίας και των περιορισμών της, από την άλλη όμως έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για τις επιτυχίες που οι αθλητές μας είχαν στους διεθνείς στίβους αλλά και για την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος Κωπηλασίας συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του Ομίλου» αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η πρόεδρος του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου.

Η κα Παλαιοπάνου κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Στέφανο Ντούσκο που προετοιμάζεται για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους εξ αναβολής Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στον Θανάση και στον Λεωνίδα Παλαιοπάνο, οι οποίοι επίσης προπονούνται αυτό το διάστημα με την εθνική ομάδα στον Σχινιά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back