πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ του καλοκαιριού, είναι στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Το πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ του καλοκαιριού, είναι στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2020, 16:47
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Preveza Jazz Festival θα γίνει φέτος στις 15 και 16 Αυγούστου 9μμ στο Κηποθέατρο της Πρέβεζας. 

Φέτος, παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον line up που αυτή τη στιγμή, το καθιστά το πιο ενδιαφέρον καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ήπειρο. Περιλαμβάνει  την Έλλη Πασπαλά, τους Gadjo Dilo, τους Human Touch και τον Χρήστο Ταμπουρατζή.  Το Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας. 

Το διήμερο ξεκινάει το Σάββατο 15 Αυγούστου με το Christos Tambouratzis Project. O Χρήστος Ταμπουρατζής, δεξιοτέχνης κιθαρίστας και  συνθέτης με συνοδεία εκλεκτών μουσικών του και τη μοναδική τραγουδίστρια Marianna Seas θα μας ξεναγήσει στην μουσική που τον έκανε γνωστό σε Ελλάδα, Ευρώπη , Αμερική και Καναδά.  

Την Κυριακή 16 Αυγούστου οι Human Touch το πιο αναγνωρίσιμο σχήμα της ελληνικής τζαζ σκηνής επιστρέφει στην Πρέβεζα μετά από 17 χρόνια, πάντα με τους εξαιρετικούς David Lynch, Σταύρο Λάντσια και Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Κεντρικό όνομα είναι η  Έλλη Πασπαλά με το πρόγραμμα  ELLY LOVES JAZZ αφιερωμένο στη μεγάλη μουσική παράδοση της τζαζ, της μουσικής που άνθισε στην καρδιά της Αμερικής, το οποίο επιμελούνται η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Λίνα Νικολακοπούλου. .

Η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις και τηρώντας το πρωτόκολλο ασφάλειας.  Λεπτομέρειες για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ακολουθήσουν σύντομα.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back