ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητές οι καθηγητές

Εικόνα του άρθρου Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητές οι καθηγητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2018, 15:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλητές στο πινγκ πονγκ αναδείχθηκαν οι καθηγητές. Οι εκπαιδευτικοί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των Ιωαννίνων πήραν την πρώτη θέση στο 1ο εργασιακό ομαδικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Την ομάδα των εκπαιδευτικών, η οποία πέτυχε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αποτελούσαν ο Βασίλειος Σιχλιμίρης, ο Χρήστος Καρατζένης και ο Μιχάλης Βασδέκης. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά έξι ομάδες.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι εκπαιδευτική της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Άγγελος Κοσμάς, Βασίλειος Αυδίκος, Δημήτριος Κρέκης, Λένα Σοκορέλη). Την τρίτη θέση οι γιατροί (Κώστας Χρήστου, Δημήτρης Πάνου, Λεωνίδας Δίσνιτσας, Αναστάσιος Σέρμπης και Χρήστος Στρούμπης), την τέταρτη θέση η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Τμήμα Ιωαννίνων) και την πέμπτη και έκτη θέση το ΚΕΘΕΑ και οι έμποροι-βιοτέχνες αντίστοιχα.

Η απονομή των επάθλων στις τρεις πρώτες ομάδες θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21:00, στην αίθουσα προπονήσεων του συλλόγου «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» (αίθουσα 111 στο ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι.).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back