Περιοδείες της ημέρας

Εικόνα του άρθρου Περιοδείες της ημέρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2019, 17:26

Συνέχισαν χτες και σήμερα τις εξορμήσεις τους οι υποψήφιοι-ες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Μαντάς, μαζί με τη Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.

Συζητήθηκαν τα θέματα των επιδομάτων και η καλύτερη «στόχευσή» τους και η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.

Επίσης, ο κ. Μαντάς επισκέφθηκε διαδοχικά τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ, τον ΕΦΕΤ, στον ΕΦΚΑ, υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας στο αεροδρόμιο και υποκαταστήματα τραπεζών.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε συγκεκριμένο έργο όσον αφορά στο πλαίσιο των ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα, κάτι  που μας δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξής τους. Επιπλέον τόνισε πως είναι σε κάθε περίπτωση αποφασισμένος να συμβάλλει στην υπεράσπιση του νερού ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς. Υπενθύμισε ακόμα ότι «με τον κανόνα 1:1 αλλά και τη διαδικασία στοχευμένης κινητικότητας να τους ενισχύσουμε, κάτι το οποίο είναι κόντρα στην άποψη της ΝΔ που εμμένει στον κανόνα 1 πρόσληψη για 5  αποχωρήσεις και θέλει να οδηγήσει στην εκχώρηση τους στην ιδιωτική πρωτοβουλία».

Η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη επισκέφθηκε το Ανατολικό Ζαγόρι.

Στους Μηλιωτάδες η κ. Τζούφη είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ζαγορίου, Βασίλη Σπύρου και κατοίκους των γύρω χωριών και συζήτησαν αναλυτικά τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στην περιοχή. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της κας Τζούφη, οι κάτοικοι τόνισαν πως «μετά από πολλά χρόνια, ξεκίνησε η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου βελτίωσης της οδικής σύνδεσης του Κεντρικού με το Ανατολικό Ζαγόρι, με την έγκριση χρηματοδότησης της μελέτης του έργου, ύψους 350 χιλιάδων ευρώ».

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Στέφος επισκέφθηκε στις 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών τα χωριά του Δήμου Μετσόβου, Χρυσοβίτσα, Μικρό Περιστέρι και Μεγάλο Περιστέρι.

 Κατά την περιοδεία συναντήθηκε με τους κατοίκους και συζήτησαν για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που είναι κυρίως αγροτικού χαρακτήρα.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back