Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περιμένοντας fuel pass…

Εικόνα του άρθρου Περιμένοντας fuel pass…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2022, 12:01
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τις καταβολές των ποσών ενίσχυσης από το επίδομα καυσίμου περιμένουν οι δικαιούχοι. Φαίνεται ότι υπάρχει μια, ας πούμε «στόχευση» να συνδυαστεί η επιδότηση με τη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, καθώς ήδη έχουν καθυστερήσει κάπως οι πιστώσεις στους λογαριασμούς ή στις κάρτες.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, η πίστωση των χρημάτων «γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας (εξαιρούνται ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών)» και «εντός ολίγων ημερών από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης της/του δικαιούχου από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της επιλογής της/του».

Προς το παρόν, αυτές οι «λίγες μέρες» είναι μια εβδομάδα περίπου.

H επιδότηση θα βρει τη βενζίνη να διατίθεται στο νομό Ιωαννίνων για 2,114 ευρώ το λίτρο (μέση τιμή αμόλυβδης), ενώ σε κάποια πρατήρια, διατίθεται με τιμή κάτω των 2 ευρώ, για πρώτη φορά το τελευταίο τρίμηνο.

Φυσικά, η τιμή ούτε τώρα είναι λογική και συμφέρουσα…

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα (Τρίτη πρωί), «τα ποσά έχουν μεταφερθεί από το υπουργείο Οικονομικών στο αρμόδιο υπουργείο» και ότι αναμένεται σήμερα ή αύριο να πιστωθούν ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back