Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Περίμενε να του τραβήξει το αυτί ο υπουργός…»

Εικόνα του άρθρου «Περίμενε να του τραβήξει το αυτί ο υπουργός…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2022, 20:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την καθυστερημένη αντίδραση του δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου καταγγέλλει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Βασίλη Γαρδίκο.

Η παράταξη «χρεώνει» στον δήμαρχο ότι δεν επέδειξε αντανακλαστικά και ότι επέτρεψε, με αποκλειστική του ευθύνη, να εκτεθεί ο Δήμος πανελληνίως με την υπόθεση της κακοποίησης γαϊδάρου από αντιδήμαρχο. Όσο για τη σημερινή απόφαση του κ. Πλιάκου να παύσει από τα καθήκοντά του τον αντιδήμαρχο, η παράταξη αναφέρει ότι ο «δήμαρχος, άτολμος και κρυπτόμενος, περίμενε να του τραβήξει το αυτί ο υπουργός για να παύσει τον αντιδήμαρχό του» και ότι το αυτονόητο, η παύση του αντιδημάρχου, έγινε μετά την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών.

«Ο δήμαρχος που επί δύο μέρες κρυβόταν πίσω από τη Δικαιοσύνη. Ο πρώτος πολίτης του Δήμου που είχε υποχρέωση να προστατεύσει τον Δήμο μας και όχι να τον αφήσει να εκτεθεί πανελλαδικά καλύπτοντας τον αντιδήμαρχό του. Στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση τα αντανακλαστικά σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είναι άμεσα στη λήψη των αποφάσεων. Η παράταξή μας αισθάνεται δικαιωμένη για τη στάση της αλλά και από τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Σεβόμενοι πλήρως την δικαιοσύνη και με εμπιστοσύνη στο έργο της δεν περιμέναμε την ετυμηγορία της προκειμένου να αναδείξουμε το θέμα. Γιατί έτσι οφείλουν να λειτουργούν όσοι νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και την εικόνα που αυτός προβάλλει» αναφέρει η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία».

Κλείνει δε την ανακοίνωσή της, σημειώνοντας: «Ο τόπος μας αξίζει μια καλύτερη τύχη με Ανθρώπους στη διοίκηση του Δήμου που τολμούν και βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back