ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περιφέρεια προς «Ορίζοντες»: «Προτρέχετε» για το κλειστό

Εικόνα του άρθρου Περιφέρεια προς «Ορίζοντες»: «Προτρέχετε» για το κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2022, 17:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου απάντησε τους «Ορίζοντες Ηπείρου» και στον επικεφαλής της, σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, την τιμή του γάλακτος και τη μεταφορά του κλειστού ξιφασκίας στο αγρόκτημα Κατσικά.

«Ενώ είναι λαλίστατος στις συνεντεύξεις Τύπου για διάφορα θέματα, στα περιφερειακά συμβούλια όπου υπάρχει ο αντίλογος και αποκαλύπτονται οι κενολογίες αποφεύγει να τα θέτει ακολουθώντας τη συνταγή ‘η σιωπή είναι χρυσός’. Μόνο που στην περίπτωσή του ισχύει το αντίθετο» αναφέρει η Περιφέρεια για τον κ. Ριζόπουλο και σημειώνει ότι σχετικά με την αποζημίωση των εσπεριδοειδών «τρέχει μετά τις εξελίξεις».

Αναφέρει σχετικά ότι «η Περιφέρεια είχε κάνει δύο έγγραφες ολοκληρωμένες εισηγήσεις- προτάσεις (27-11-2020 προς Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης και 18-1-2021 προς ΕΛΓΑ), αλλά και στο θέμα της τιμής του γάλακτος, που όπως ομολογεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι κατάλαβε τη δυναμική αύξησης της τιμής του».

Για το δε αγρόκτημα Κατσικά, η Περιφέρεια κατηγορεί τον κ. Ριζόπουλο ότι «προτρέχει, αποκαλύπτοντας μόνο την πρόθεσή του να σταματήσει κάτι που βρίσκεται υπό σχεδιασμό και το οποίο αναβαθμίζει περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά μια εγκαταλειμμένη περιοχή».

Βέβαια, η ίδια η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο και καμία δεν έχει κάνει καμία δημόσια, επαρκή ενημέρωση, ο περιφερειάρχης ακολουθεί την πεπατημένη (του) «περάστε από το γραφείο μου» για οποιαδήποτε ενημέρωση και τα στοιχεία και οι προθέσεις της είναι μισόλογα, αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook, στο πλαίσιο μιας γενικότερης κρυψίνοιας…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back