ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέντε σειρές για να περιμένουμε+μια που μας άφησε χρόνους

Εικόνα του άρθρου Πέντε σειρές για να περιμένουμε+μια που μας άφησε χρόνους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2016, 17:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια… σειρά από σειρές φέρνει το καλοκαίρι. Καινούργιες, παλιές που συνεχίζονται, γενικά αναμενόμενες όλες, εκτός από μια που πήρε πόδι και μάλλον αποτελεί το φιάσκο του αιώνα. Ας ξεκινήσουμε από το φιάσκο.

Το Vinyl κόπηκε από το HBO. Η σειρά που έγραψε ο Μικ Τζάγκερ και έφτιαξε ο Μάρτιν Σκορσέζε, που οι δυο τους μάλλον έχουνε μεγαλύτερη περιουσία από το HBO, κόπηκε και αυτό δεν είναι και μεγάλη έκπληξη (τα εξηγούσαμε ωραία εδώ). Το ροκ εντ ρολ δράμα με επίκεντρο μια δισκογραφική εταιρία των ‘70s μάλλον έπαθε υπερβολική δόση σεναρίου και παρότι διαφημίστηκε περισσότερο και από καρτοκινητή, έπεσε στο κενό. Στεναχώρια μηδέν όμως, γιατί όπως προαναφέρθηκε, κανείς δεν θα πεινάσει, αλλά και γιατί η σειρά ήταν χαριτωμένα μέτρια.

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ…

Στα ήδη γνωστά, ετοιμαστείτε για τη v2.0 του mr Robot, που επανέρχεται την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Αν και φάνηκαν πέντε πράγματα από την πρώτη σεζόν, οι δημιουργοί μας έδειξαν… ποια είναι η αγαπημένη τους ταινία, η σειρά αξίζει μια επιπλέον ευκαιρία για να δούμε πού θα το πάει. Αφήστε που στο περιεχόμενο, δεν τα λέει καθόλου άσχημα.

Την Πέμπτη θα μάθουμε και πώς περνάνε τα παλικάρια στη φυλακή. Επανέρχεται μετά τη mid season ο Μάικ Ρος, ο Χάρβι Σπέκτερ και το κρου τους, στο Suits, την πιο επιτυχημένη σύγχρονη δικηγορική σειρά.

Προς το τέλος του καλοκαιριού, στις 29 Αυγούστου, θα ξαναβγούνε παγανιά τα στριγκόι. Το Strain, η τηλεοπτική μεταφορά της τριλογίας των Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και Τσακ Χόγκαν, μπαίνει στην τρίτη σεζόν κάπως αγροπορημένα (κανονικά θα ξεκινούσε κάπου τώρα και αυτό) και μάλλον, πάει για ολοκλήρωση. Η καμπή της ιστορίας συμπίπτει με το τέλος του δεύτερου βιβλίου, αλλά μια μικρή, αξιόπιστη πληροφορία είναι πως η τηλεοπτική σειρά δεν ακολουθεί την πλοκή του βιβλίου. Είδανε το Game of Thrones βλέπεις, και ζηλέψανε.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, αράξτε αναπαυτικά. Επανέρχεται το Narcos, η σειρά που ανέδειξε τον Βάγκνερ Μόουρα σε σύγχρονο αρχηγέτη των τεράστιων προσωπικοτήτων του σινεμά. Ο Πάμπλο ο Εσκομπάρ ενδέχεται να μην αφήσει τίποτα όρθιο φέτος.

…ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Η πέμπτη τηλεοπτική σειρά, είναι καινούργια. Αν υπάρχει φέτος το καλοκαίρι κάτι που έρχεται στις μικρές (και ιντερνετικές, μιας και είναι από το Netflix) οθόνες και διαφημίζεται ως πολύ καλό, αυτό είναι το Stranger things. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα μάθουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, με «σύστημα House of Cards» μιας και θα βγούνε μαζί στον αέρα και τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου. Παίζει η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η σειρά είναι θρίλερ. Για να δούμε…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back