ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πείτε τη γνώμη σας...

Εικόνα του άρθρου Πείτε τη γνώμη σας...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2019, 18:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η τρίτη και τελευταία διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ιωαννιτών θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου, σε συνέντευξη Τύπου, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε φορείς, παρατάξεις και πολίτες τονίζοντας τη σημασία που έχει η παρουσία τους στη διαδικασία της διαβούλευσης.

Όπως τόνισε, κατά την εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι μελέτες, τα έργα και η κοστολόγησή τους στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ενώ θα ακολουθήσει η ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου προκειμένου να κατατεθούν κι εκεί προτάσεις που σχετίζονται με το κόστος και την ιεράρχηση των έργων. «Η νομοθεσία προβλέπει τη δυνατότητα αναθεώρησης των Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας κάθε 5 έτη και πάντως, όχι αργότερα από την πάροδο δεκαετίας, εφόσον κρίνεται σκόπιμο, από τα πορίσματα εκθέσεων προόδου ή εφόσον προκύψουν νέα δεδομένα και εξελίξεις. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή όλων μας στην τελευταία διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ιωαννιτών είναι αναγκαία, γιατί μαζί θα καθορίσουμε τα έργα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας για τα επόμενα χρόνια», σημείωσε η κ. Βασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back