Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 3-08-2020, 11:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις όλων των σωματείων, που συμμετείχαν για τρεις ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων (Κ20), που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», συγχαίρει η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ με ανακοίνωσή της.

«Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή περίπου 1.300 αθλητών, προπονητών και παραγόντων Σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα, με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής, σε μια δύσκολη συγκυρία για όλη τη χώρα, αποτέλεσε για όλους μας μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής των Ιωαννίνων και στήριξης της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα, ως Επιτροπή Διοίκησης, θεωρούμε πως η άρτια διοργάνωση των αγώνων και οι εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, βάζουν και πάλι την πόλη μας στον ‘χάρτη’ των μεγάλων διοργανώσεων και στον κλασικό αθλητισμό» αναφέρει η επιτροπή διοίκησης.

«Θεωρώ πως τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν μια τονωτική ένεση για την οικονομία της πόλης μας, αλλά παράλληλα, αποτελούν και έναν  ‘πυλώνα’ για να αναλάβουν τα Γιάννενα ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον, σε πανελλήνιο και γιατί όχι και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο», αναφέρει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, έγινε ένα παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό Νεανίδων (63.96 μ), ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος Νεανίδων (6.71 μ)., ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο βάδην Νεανίδων (46’ 21’’ 46)  και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. με εμπόδια Κορασίδων (59’’ 17).

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2