Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΑΚΙ: Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας

Εικόνα του άρθρου ΠΕΑΚΙ: Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2021, 15:51
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, έχει προγραμματίσει η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) για το διήμερο 23-24 Απριλίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας την Παρασκευή 23 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο 24 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Στην πρωτοβουλία αυτή αναφέρθηκαν σήμερα με δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και η προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ελευθερία Ζερβού.

Η κα Ζερβού μίλησε για τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν για αίμα, καθώς η πανδημία έχει μειώσει τις αιμοδοτήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Κολόκας τόνισε πως στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας και με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, η Επιτροπή Διοίκησης απευθύνει έκκληση στα σωματεία και στους πολίτες. Πρόσθεσε ακόμη ότι η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ενώ και ο χώρος στάθμευσης στην είσοδο 1 θα είναι ανοιχτός, προς διευκόλυνση των αιμοδοτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back