ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΑΚΙ: Απολογισμός για το 2020

Εικόνα του άρθρου ΠΕΑΚΙ: Απολογισμός για το 2020
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/01/2021, 17:53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον απολογισμό μιας «εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς για τον αθλητισμό» κάνει η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, παραθέτοντας τις παρεμβάσεις και τα έργα που έγιναν στις υποδομές τις οποίες διαχειρίζεται.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, ήταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, το οποίο άλλαξε συνολικά: Ανακατασκευάστηκε σε μεγάλο μέρος το παρκέ, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός led, νέες μπασκέτες, πάγκοι και σύντομα θα μπουν και νέα καθίσματα για τις κερκίδες.

Επίσης, στο στάδιο ολοκλήρωσης είναι τα νέα αποδυτήρια και οι εργασίες στην οροφή και εξωτερικά, στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Επίσης, έχουν ξεκινήσει εργασίας στην αίθουσα ενδυνάμωσης και στο ιατρείο και η εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος θέρμανσης και ψύξης.

Επίσης, συνεχίστηκαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, με την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στο Πανηπειρωτικό (με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου), αλλά και με νέα φωτιστικά στους «Ζωσιμάδες» και σε χώρους του συγκροτήματος της Λιμνοπούλας.

Στο κολυμβητήριο, αναμένονται οι ενέργειες της ΓΓΑ για να προχωρήσει το έργο προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση νέου εξοπλισμού και ήδη, παρέλαβε διάφορες συσκευές και υλικά.

Επιμέρους παρεμβάσεις έγιναν στο Πανηπειρωτικό (διαγραμμίσεις πάρκινγκ ΑμεΑ, δενδροφύτευση), στους «Ζωσιμάδες», στην αίθουσα στίβου κάτω από την κερκίδα (φωτισμός, χαλαζιακή άμμος), έγιναν επίσης σημαντικές αλλαγές στο κλειστό κωπηλατήριο του ΠΕΑΚΙ για την εσωτερικού χώρου προπόνηση και διδασκαλία, κ.α.

Τα Γιάννενα φιλοξένησαν αρκετές και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, σε μια χρονιά που δεν τις ευνόησε: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, το οποίο και ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, φιλικά μπάσκετ με ομάδες της Α1 στο κλειστό της Λιμνοπούλας κ.α.

Η ΕΔ τονίζει ακόμα ότι ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης και ο μέχρι πρότινος, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς στήριξαν τις προσπάθειές της.

Ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, ευχαριστεί τους κ.κ. Αυγενάκη, Καχριμάνη, τον Δήμο Ιωαννίνων, το προσωπικό του ΠΕΑΚΙ, και την επιτροπή λειτουργίας του Νέου Κλειστού και τονίζει στην κατακλείδα του απολογισμού: «Η προσπάθειά μας αυτή, θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τη νέα χρονιά, έχοντας πάντα ως γνώμονα να δώσουμε στην πόλη, στους αθλητές και σε όλους όσους γυμνάζονται και ατομικά, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back