Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Πατρών-Κορίνθου: Στην κυκλοφορία τέσσερις σήραγγες στη Παναγοπούλα

Εικόνα του άρθρου Πατρών-Κορίνθου: Στην κυκλοφορία τέσσερις σήραγγες στη Παναγοπούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2017, 01:31
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις σήραγγες που βρίσκονται στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, μεταξύ Αιγίου και Ρίου, στην περιοχή της Παναγοπούλας αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία τις αμέσως επόμενες μέρες (φωτογραφία από το νέο τμήμα Κόρινθος - Κιάτο. Νοέμβριος 2016).

Χθες η κατασκευάστρια εταιρεία «Ολυμπία Οδός» πραγματοποίησε άσκηση μεγάλης κλίμακας στην τρίτη μεγαλύτερη σήραγγα της χώρας, μήκους 4,2 χλμ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Σε λίγες μέρες θα δώσουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, που θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ώστε να φτάνουν σε λιγότερο χρόνο από την Αθήνα στην Πάτρα. 

Η Ολυμπία Οδός είναι κατά 95% ολοκληρωμένο έργο, γεγονός που την καθιστά απολύτως λειτουργική σε όλο το μήκος της. Δηλαδή, όσον αφορά την κύρια αρτηρία θα έχει το επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας που απαιτείται στους αυτοκινητόδρομους» και συμπλήρωσε: «Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τα τελευταία ‘κομμάτια του παζλ’, καθώς πραγματοποιούνται συνδέσεις των νέο-κατασκευασμένων τμημάτων και διαμορφώνεται κάθε ρεύμα κυκλοφορίας στην τελική του θέση, δίνοντας έτσι και την τελική εικόνα του  αυτοκινητόδρομου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back