Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ΠΑΣΟΚ στον δήμαρχο για τα σχολεία

Εικόνα του άρθρου Το ΠΑΣΟΚ στον δήμαρχο για τα σχολεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2022, 15:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου συναντήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, με αφορμή την έναρξη των σχολικής χρονιάς.

Ο γραμματέας της νομαρχιακής Βασίλης Γαρδίκος, συζήτησε με τους δύο κορυφαίους αυτοδιοικητικούς (που αναφέρονται πολιτικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, έτσι και αλλιώς…) και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΕ Ιωαννίνων, «έθεσε τα ζητήματα του ενεργειακού κόστους των σχολικών μονάδων, των υγειονομικών συνθηκών και της καθαριότητας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και τα ενδεχόμενα προβλήματα της επέκτασης του ωραρίου στα ολοήμερα σχολεία».

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η αντιπροσωπεία πρότεινε ως επιτακτική ανάγκη την έκτακτη χρηματοδότηση από τα αρμόδια υπουργεία προς τους Δήμους, για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Ελισάφ «εγγυήθηκε ότι από την πλευρά του Δήμου είναι όλα έτοιμα ενώ τα όποια προβλήματα προκύψουν είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν με δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό χειμώνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Πρέπει να σημειωθεί ότι με τη θέση του κ. Ελισάφ έχουν διαφωνήσει (με μια σχετική ένταση κιόλας…), τόσο οι σχολικές καθαρίστριες, όσο και ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, για το πόσο έτοιμα είναι όλα, για τη νέα σχολική χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back