Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: Δεν υπάρχει «πλην Ηπείρου»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: Δεν υπάρχει «πλην Ηπείρου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2022, 00:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έρχεται να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με την τροπολογία της κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο και να επιτεθεί στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, με αφορμή την τοποθέτηση του τελευταίου περί «πραξικοπήματος».

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χρησιμοποιεί πολιτικές εκφράσεις που έχουν αποδοθεί κατά καιρούς στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Χαρακτηριστικά, κάνει λόγο για «’σουλτανικού’ τύπου αντίδραση του περιφερειάρχη», θυμίζοντας του ότι «η χώρα διέπεται από νόμους και σε κανένα σημείο του νόμου 4555/2018 δεν αναγράφεται πλην Ηπείρου».

«Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι θα πρέπει να γίνει μέρος της λύσης και όχι να συνεχίζει να είναι μέρος του προβλήματος, τη στιγμή μάλιστα που οι πολίτες της Ηπείρου πληρώνουν δυσβάσταχτους  λογαριασμούς κάθε είδους με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ» τονίζει. Του επιρρίπτει ευθύνες για το πρόστιμο των 3,5 εκατ. ευρώ και τον καλεί να σεβαστεί τους νόμους.

Βάσει της «σουλτανικής» πολιτικής ορολογίας που υιοθετεί, το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προ(σ)καλεί τον κ. Καχριμάνη «να προχωρήσει ευθέως σε ρήξη με την ‘Πύλη’ για το πλην Ηπείρου αλλά ταυτόχρονα να απολογηθεί στους Ηπειρώτες γιατί πληρώνουν σε τιμή χρυσού τη διαχείριση των απορριμμάτων τους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3