Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ ολοταχώς

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ ολοταχώς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2022, 23:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΣ νίκησε τον Άρη με 2-0 και συνεχίζει σταθερά στο κυνήγι της τετράδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να αμύνεται και τον Άρη να σταματάει δύο φορές μπροστά στον Λοντίγκιν, τη δεύτερη στο 15’ με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 19’ το ματς διακόπηκε στη μνήμη του φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού. Ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα είχε αναρτήσει πανό μήκους 130 μέτρων στο γήπεδο, με όλα τα ονόματα των θυμάτων σε «οπαδικούς πολέμους».

Ο Άρης συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ο ΠΑΣ έκανε αισθητή την παρουσία του στο 38’ με κεφαλιά του Περέα και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Εκεί που ο Άρης είχε τον έλεγχο του ματς, στο 51’ ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στον τερματοφύλακα του Άρη: 1-0.

Ο Άρης συνέχισε να «ζορίζει» τον ΠΑΣ, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 79', οπότε ο Κάργας έγινε... διπλά ήρωας, διώχνοντας πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Φαμπιάνο.

Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.

Στο 82' ο Ντομίνγκες διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ. Έκανε το σουτ, ο Σιαμπάνης απέκρουσε, αλλά το VAR έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Ο Αρης προσπάθησε, ειχε διαδοχικά δοκάρια,  αλλά δεν μπόρεσενα σκοράρει 

(φωτο: ΑΠΕ/Δ. Τοσίδης)



FcTables.com




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back