ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση βιβλίου ποίησης της Γ. Παρθενίου

Εικόνα του άρθρου Παρουσίαση βιβλίου ποίησης της Γ. Παρθενίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2018, 00:08
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου ποίησης της Γιώτας Παρθενίου «Poeme Ποιήματα» σε μετάφραση Valeriou Mardare διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, η Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, οι εκδόσεις «Ομόνοια» (Βουκουρέστι Ρουμανίας) και η «Θεατρική Συμπαιγνία». Την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 21:30, θα γίνει η γενική πρόβα στο καφέ μπαρ «Σκάλα». Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 21:00, θα ακολουθήσει η εκδήλωση στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Βασίλης Σιάφης («Λάμψη και Φως. Οι Ποιητικές συνθέσεις της Γιώτας Παρθενίου»), ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Απόστολος Παπαϊωάννου και ο συγγραφέας και καθηγητής ξένων γλωσσών στο Πανεπιστήμιο AL.I.CUZA στο Ιάσιο Ρουμανίας Valeriou Mardare

Ποιήματα θα απαγγείλουν ο Βασίλης Σιάφης και η Γιώτα Παρθενίου αλλά και η ηθοποιός Γιολάντα Καπέρδα, η οποία έχει αναλάβει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γεράσιμος Λώλης, δάσκαλος στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων (βιολί ο Γεράσιμος Λώλης, και πιάνο ο Γιάννης Ντακούμης).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back