Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παρόντες και οι σημαιοφόροι των σχολείων

Εικόνα του άρθρου Παρόντες και οι σημαιοφόροι των σχολείων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2023, 12:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με νέα της ανακοίνωση, η Περιφέρεια Ηπείρου επαναλαμβάνει και δίνει επιπρόσθετες διευκρινίσεις για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο 21η Φεβρουαρίου.

Όπως είχε ανακοινωθεί και το Σάββατο, η παρέλαση δεν θα γίνει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο επίσημη δοξολογία στις 10.30 στη Μητρόπολη και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στο Μνημείο Μπιζανομάχων στις 11 το πρωί. Διευκρινίζεται δε ότι κατάθεση στεφάνων θα γίνει από εκπρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, βουλευτές,  της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, των συλλόγων και φορέων (που έχουν δηλώσει συμμετοχή για την κατάθεση της 20ης Φεβρουαρίου η οποία αναβλήθηκε).

Υπάρχει και μια προσθήκη που αφορά τη σχολική κοινότητα. Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση, μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων θα παραστούν οι σημαιοφόροι με τους παραστάτες των σχολείων που επρόκειτο να παρελάσουν και οι σημαιοφόροι των υπολοίπων σχολείων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back