Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παράταξη Μπέγκα σε προεκλογικούς ρυθμούς

Εικόνα του άρθρου Παράταξη Μπέγκα σε προεκλογικούς ρυθμούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2018, 15:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» προσπαθεί να ενεργοποιήσει ο επικεφαλής της, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. Μια παράταξη που, μετά τις εκλογές του 2014, δεν είχε και πολλές ευκαιρίες να φέρει τα μέλη της κοντά (με εξαίρεση τις πρωτοχρονιάτικες πίτες).

Η πρώτη συνάντηση λοιπόν έγινε χτες, και αφορούσε τη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου, με μέλη, υποψήφιους στις εκλογές του 2014 και φίλους της παράταξης να δίνουν το παρών. Όσο κι αν ο δήμαρχος κ. Μπέγκας υποστηρίζει ότι οι εκλογές είναι ακόμα μακριά, οι προεκλογικές ετοιμασίες είναι εδώ. Με αφορμή την πρώτη συνάντηση, ο δήμαρχος αναφέρει ότι αυτή δεν «προέκυψε από ανάγκη και υπό την πίεση των εκλογών» αλλά από προσωπική του ανάγκη, όπως σημειώνει, να «συνομιλήσω ως επικεφαλής της παράταξης με όλα της τα μέλη». «Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να σφυρηλατούμε τις σχέσεις των μελών και φίλων της παράταξης μέσα από τέτοιες συναντήσεις στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης ενεργοποίησής της» τονίζει στη δήλωσή του.

Στην ίδια ανακοίνωση πάντως δεν λείπει η σύνδεση με την εκλογική διαδικασία: «Επιβεβαιώθηκε η βούληση των μελών και φίλων να στηρίξουν την παράταξη στον αγώνα που θα δώσει στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να συνεχίσει τη πορεία ολοκλήρωσης του σημαντικού της έργου σε όλο τον Δήμο Ιωαννιτών».

Η αρχή λοιπόν έγινε από το Μπιζάνι, όπου ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος έχει ενεργό ρόλο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις της παράταξης και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου ενώ στα τέλη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back