ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παράταξη… καποδιστριακού Δήμου

Εικόνα του άρθρου Παράταξη… καποδιστριακού Δήμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2019, 09:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, η οποία συμμετέχει στη δημοτική αρχή και ως εκ τούτου, έχει αλλάξει στάση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, διευκρινίζει ότι… καλύπτεται, εφόσον «το ισχύον καθεστώς στα όρια του καποδιστριακού Δήμου δεν αλλάζει».

Είναι ένα επιχείρημα που δεν χρησιμοποιεί για πρώτη φορά η παράταξη, μιας και παλιότερα θεωρούσε εαυτή νικήτρια εκλογών «στον παλιό Δήμο».

Κατά τα λοιπά, η παράταξη του κ. Γκόντα κατηγορεί την αντιπολίτευση και τις παρατάξεις Μπέγκα-Καλογιάννη γιατί «στο βωμό κακώς εννοούμενων  μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων αδιαφορούν για την καθαριότητα της πόλης και την δημόσια υγεία των συμπολιτών».

Σημειώνει ακόμα ότι «όσοι στηρίζουμε την πρόταση έχουμε χρέος να δώσουμε και θα δώσουμε λύση και αυτό θα το πράξουμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, των επισκεπτών της και του συνόλου των συμπολιτών», καθώς και ότι «στις προηγούμενες δημοτικές περιόδους και μόλις λίγους μήνες πριν πανομοιότυπες αποφάσεις λαμβάνονταν και εφαρμόζονταν στις δημοτικές ενότητες Παμβώτιδος και Μπιζανίου υπερψηφιζόμενες ομόφωνα στο δημοτικό Συμβούλιο από τους ίδιους που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις καταψήφιζαν».

 Χαρακτηρίζει τέλος την αντιπολίτευση «συμπορευόμενη και ετερόκλητη», όροι που αντεστραμμένοι, ισχύουν ακριβώς και για την ίδια, στη συμφωνία που έχει κάνει με τη δημοτική αρχή…

    

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back