Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παράταξη Γκόντα: «Πολύ νωρίς για προεκλογική περίοδο»

Εικόνα του άρθρου Παράταξη Γκόντα: «Πολύ νωρίς για προεκλογική περίοδο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2018, 16:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μπορεί οι περισσότερες παρατάξεις και στον Δήμο Ιωαννιτών να προβληματίζονται και να αναζητούν συμμαχίες ενόψει των νέων δεδομένων (απλή αναλογική) στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η παράταξη της κεντροδεξιάς με επικεφαλής τον Νίκο Γκόντα «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», όμως, προσπαθεί να κλείσει κάθε συζήτηση.

Για την παράταξη του κ. Γκόντα, η προεκλογική περίοδος «θεσμικά καθορίζεται έναν μήνα πριν τις εκλογές». Οπότε μέχρι τότε, όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωσή της, «η πρώιμη και ακατάσχετη εκλογολογία στον βωμό προσωπικών φιλοδοξιών βλάπτει τον τόπο». Στο θέμα δε των «προσωπικών φιλοδοξιών» επιμένει. «Απομένει δημοτική περίοδος δώδεκα μηνών και η μακρά προεκλογική περίοδος είναι επιζήμια για την πόλη μας. Άλλωστε το τελευταίο που ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας είναι οι προσωπικές επιδιώξεις». Ωστόσο, συμπληρώνει ότι «η παράταξή μας θα δώσει σύσσωμη το παρών της κατά την προεκλογική περίοδο (σ.σ. δηλαδή έναν μήνα πριν τις εκλογές)», χωρίς να αφήνει κάποιο ανοιχτό κάποιο ενδεχόμενο να μην είναι επικεφαλής ο κ. Γκόντας. 

Στην ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει επίσης, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η παράταξη είχε έρθει πρώτη στην εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής τον Μάιο του 2014: «Η παράταξή μας, ως πρώτη δύναμη στην πόλη μας, θα συνεχίσει γόνιμα και επικοδομητικά να επιδιώκει την επίλυση των σοβαρών και μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας, παρά τη μόνιμη ανικανότητα και αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back