Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 13-10-2021, 14:30
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 20.00, στην αίθουσα τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στο πανεπιστήμιο.  

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης με χαιρετισμό του, καθώς και οι αντιπρύτανεις Μηνάς Πασχόπουλος και Σπύρος Γεωργάτος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Γουλιάμος, πρώην πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών, με θέμα «Ερμηνεύοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Διευθύνει ο κ. Γεώργιος Χλίτσιος.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://bit.ly/3lm8nXB

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/event/e2033 την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού ή προηγούμενη εγγραφή.

Η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίο εξαμήνου ή  αποτελέσματος ελέγχου rapid test 48 ωρών,  συνδυαστικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Ανήλικοι από 4 έως 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά self-test 48 ωρών.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus