Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πανέμορφα ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός γύρος»

Εικόνα του άρθρου «Πανέμορφα ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός γύρος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/05/2022, 21:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «πανέμορφα ολοκληρώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων» ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας και ότι «πέρα από ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός έφερε και τεράστια προβολή για την πόλη όπως και για όλες τις περιοχές από όπου διήλθαν οι κορυφαίοι αθλητές».

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά «για την επιλογή των Ιωαννίνων ως τελευταίου σταθμού» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο τερματισμός μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, μιας διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση πραγματοποιείται στην πόλη μας. Έτσι τα Γιάννενα και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται στο ραντάρ των διεθνών μέσων ενημέρωσης και μπορούν να ταξιδέψουν οι ομορφιές του τόπου μας…».

Η εκδήλωση είχε και το απαραίτητο φολκλόρ που ο Δήμος το περιγράφει ως εξής: «Η Φιλαρμονική και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών έβαλαν τις δικές τους πινελιές σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back