Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΠΑΜΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα του άρθρου ΠΑΜΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/03/2020, 11:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ΠΑΜΕ Υγείας Πρόνοιας Ιωαννίνων κάνει κριτική στις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη, μετά την επίσκεψή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Λέει ότι η εκτίμησή της ότι το νοσοκομείο είναι σε ετοιμότητα «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και με το κοινό αίσθημα και την αντίληψη των υγειονομικών του νοσοκομείου».

Βάζει τις δηλώσεις στην ίδια γραμμή με τη «στάση των τοπικών στελεχών της ΝΔ, τα οποία επιλέγουν, είτε να αποφύγουν να πάρουν θέση», αναφέροντας την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας, Σταυρούλα Τσιάρα, αλλά και του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλου «ο οποίος δήλωσε ότι ‘μπορούμε να περιορίσουμε τα κρούσματα στο ελάχιστο’ κάτι που δεν έχει συμβεί πουθενά στον κόσμο».

Το ΠΑΜΕ τονίζει ότι «η προσπάθεια στήριξης της διορισμένης από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκησης, με τέτοιες δηλώσεις είναι επικίνδυνη, την στιγμή που η άμεση ενίσχυση του ΠΓΝΙ, δεν είναι απλά όρος για να καταστεί σε πλήρη ετοιμότητα το ΠΓΝΙ», αλλά επιτακτική ανάγκη.

Τέλος, σημειώνει ότι στην Ιταλία «το σύστημα υγείας άρχισε να ενισχύεται με προσωπικό και χρηματοδότηση, έναν μήνα μετά την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση συναγερμού και αφού νόσησαν χιλιάδες και κατέληξαν εκατοντάδες, αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα της λογικής του «κόστους-οφέλους» και στην Υγεία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back