Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Άμεση ανάγκη για στελέχωση και υλικό»

Εικόνα του άρθρου «Άμεση ανάγκη για στελέχωση και υλικό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/03/2020, 12:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη και συναντήθηκε εκεί με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους διευθυντές της Παθολογικής, της Παιδιατρικής Κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η κα Τζούφη διαπίστωσε ότι «το έμπειρο προσωπικό έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει εκδώσει η Πολιτεία. Παράλληλα, το ΠΓΝΙ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, καθώς και για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τους ασθενείς».

Η διοίκηση του νοσοκομείου επεσήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη άμεσης στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και την αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού ώστε να καλυφθούν οι εκτεταμένες ανάγκες.
Η κα Τζούφη, αναπληρώτρια καθηγήτρια ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπογράμμισε πως «οι προκλήσεις της επιδημίας αναδεικνύουν με έντονο τρόπο την υψηλή αξία της παροχής ιατρικών υπηρεσιών από το δημόσιο σύστημα υγείας. Για το λόγο αυτό, απαιτείται η άμεση και έγκαιρη στελέχωσή του και η διασφάλιση της επάρκειας υγειονομικών υλικών».

Επίσης, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει την κατάσταση με ευθύνη και σοβαρότητα δίχως να ασκεί ανεύθυνη δημαγωγία όπως έκανε συστηματικά η ΝΔ από τη θέση της αντιπολίτευσης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back