ΘΕΑΤΡΟ

«Πάλι καλά» του Κατσικονούρη από τη «Σύνθεση»

Εικόνα του άρθρου «Πάλι καλά» του Κατσικονούρη από τη «Σύνθεση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2022, 14:02
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά την κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό», η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση» αποφάσισε να κάνει στροφή στο δραματικό ρεπερτόριο και να ανεβάσει το έργο του  Βασίλη Κατσικονούρη «Πάλι καλά».

«Το κείμενο ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς ζωντανεύει στη σκηνή και ακροβατεί με δεξιοτεχνία ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό. Οι δύο ήρωες του έργου βιώνουν τη δική τους μοναξιά στην πόλη, το χρόνο και εν τέλει στη ζωή τους. Χαμένες ελπίδες, ανεκπλήρωτα όνειρα και ανθρώπινες ματαιώσεις σε ένα διαρκές κωμικοτραγικό παιγνίδι. Το ‘Πάλι καλά’ είναι ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα τρυφερό ψυχογράφημα δύο μοναχικών ανθρώπων. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Κώστας Βενέτης και η Έλλη Κατσάνου οι οποίοι συναντώνται στη σκηνή των Ιωαννίνων ξανά, 40 χρόνια μετά την κοινή τους εμφάνιση σε παραγωγή του Οργανισμού Ηπειρωτικού Θεάτρου το 1982!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η σκηνοθεσία της παράστασης και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Κατσάνου. Το έργο θα παίζεται όλο το Δεκέμβριο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο θέατρο «Κύκλος».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8,00€ (κανονικό) και 6,00€ (μειωμένο: άνω των 65, ΑμεΑ, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back