Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Overbooking» και σε… ΚΤΕΛ

Εικόνα του άρθρου «Overbooking» και σε… ΚΤΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2020, 22:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι… υπεκαλύψεις θέσεων τελικά φαίνεται ότι δεν συμβαίνουν μόνο σε αεροπλάνα, αλλά και στα υπεραστικά ΚΤΕΛ. Το δρομολόγιο των 6.30 χτες Τρίτη από Θεσσαλονίκη προς Γιάννενα για παράδειγμα, βρέθηκε με αποσκευές και από το προηγούμενο δρομολόγιο και, σύμφωνα με το δρομολόγιο, σταμάτησε να πάρει και άλλους επιβάτες από τη Βέροια.

Το λεωφορείο δεν μπορούσε φυσικά να υποστηρίξει τόσους επιβάτες και αποσκευές μαζί και σύμφωνα με την καταγγελία (στη διάθεση του Τύπου τα στοιχεία), κλήθηκε το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, το οποίο «ένιψε τα χείρας» του, ενώ ο μοναδικός που ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ήταν ο οδηγός.

Τελικά, κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέβασε τους επιπλέον επιβάτες, οι οποίοι έλαβαν διαβεβαίωση ότι θα ταξιδέψουν με το επόμενο δρομολόγιο.

Το περιστατικό αποδίδεται στον τρόπο που έκλεισαν οι θέσεις από την υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων «τα ακούει» για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
Δημήτρης Ζ
Ελλείψει ανταγωνισμού το ΚΤΕΛ συμπεριφέρεται και πράττει σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Καλό θα ήταν όμως οι (άχρηστοι) τοπικοί άρχοντες να κοιτάξουν συνολικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς όφελος όλων μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back