Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 4-09-2020, 12:03
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στον ψηφιακό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (25-27 Σεπτεμβρίου 2020), το θέμα των οποίων για τη φετινή χρονιά είναι «Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση- η δια βίου μάθηση», συμμετέχει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία επιθυμεί να δημιουργήσει από κοινού με τους Αρτινούς μας την ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…»,

Βίντεο της έκθεσης αυτής θα αναρτηθεί κατά το διάστημα εορτασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εφορείας (facebook, youtube), καθώς και στο facebook των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Για τον σκοπό αυτόν, η Εφορεία απευθύνει πρόσκληση σε Αρτινούς και σε σχολικές μονάδες της αποστείλουν φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο ή από το αρχείο των σχολείων, στις οποίες θα απεικονίζονται σχολικά κτίρια, αίθουσες, δραστηριότητες και μαθητές της Άρτας παλαιότερων δεκαετιών και οι οποίες θα αποτελέσουν το υλικό της ψηφιακής αυτής έκθεσης.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ama@culture.gr ή με μήνυμα (inbox) στη σελίδα του facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας έως τις 20.09.2020.

Σε περίπτωση που το υλικό δεν είναι ψηφιοποιημένο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαθέσουν έντυπο  υλικό, κατόπιν επικοινωνίας με τον Κωνσταντίνο Υψηλό (τηλ. 26810 71700, 21191). Το φωτογραφικό υλικό πρέπει να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του κατόχου (ώστε να γίνεται η αναφορά της προέλευσης), τη σχολική μονάδα, το έτος λήψης της φωτογραφίας, το είδος των απεικονιζόμενων δραστηριοτήτων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa