ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Όταν οι σύμμαχοι είναι… υπεράνω δημάρχου

Εικόνα του άρθρου Όταν οι σύμμαχοι είναι… υπεράνω δημάρχου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2019, 16:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, από τις πρώτες κιόλας συνεδριάσεις της ως μέλος της δημοτικής αρχής και σύμμαχος του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, επιδεικνύει έναν κάπως… ιδιαίτερο τρόπο άσκησης πολιτικής στο συμβούλιο.

Όπως για παράδειγμα με την ανακοίνωσή της για τη συνεδρίαση της Τρίτης, στην οποία αναφέρεται εκτενέστατα στην περίοδο δημαρχίας Γκόντα, χωρίς να αναφέρει ούτε σε μια γραμμή τη νυν δημοτική αρχή, στην οποία συμμετέχει.

Στόχος της είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, για τον οποίο η παράταξη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κακός σύμβουλος η πικρία της απώλειας της καρέκλας του δημάρχου για τον κ. Μπέγκα και όσο πιο νωρίς το αντιληφθεί ο ίδιος και οι εναπομείναντες συνεργάτες του, τόσο καλύτερα για τον ίδιο και για την παράταξη και κυρίως για την πόλη μας».

Συμπληρώνει ότι ουσιαστικά, μόνο επί «ημερών Γκόντα» η πόλη είχε πολλά έργα, «αφοπλίζοντας» ακόμα και την περίοδο κατά την οποία ο νυν δήμαρχος, ήταν αντιδήμαρχος στη δημοτική αρχή Φίλιου.

 Η παράταξη σημειώνει επίσης ότι «ούτε ένα έργο, ούτε μια παρέμβαση δεν είδαν οι συμπολίτες επί των ημερών του», στο μοναδικό σημείο όπου συμπτίπτει η κριτική με αυτή της παράταξης Γιάννενα Νέα Εποχή.

Επίσης, εφαρμόζοντας μερικά δικά της μαθηματικά, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία αναφέρει ότι «αυτό εκτιμήθηκε δεόντως στις εκλογές του περασμένου Μαΐου», εκλογές κατά τις οποίες η παράταξη του κ. Γκόντα ήταν τέταρτη…

Τέλος, σχετικά με τη συνεδρίαση καθαυτή, η παράταξη αναφέρθηκε στο θέμα του Ζαππείου, για το οποίο αναφέρει ότι «έχει μπει στο μάτι του κύκλωπα (sic) το τελευταίο διάστημα με το αιτιολογικό της αξιολόγησης από ιδιώτες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back