ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Στη θέση του Ριζόπουλου, η Μάγδα Τάτση

Εικόνα του άρθρου «Ορίζοντες Ηπείρου»: Στη θέση του Ριζόπουλου, η Μάγδα Τάτση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2023, 13:19
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Μάγδα Τάτση αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στους «Ορίζοντες Ηπείρου» μετά την παραίτηση του Σπύρου Ριζόπουλου, όπως ανακοινώθηκε.

Η μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της παράταξης εξελέγη πρώτη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και θα είναι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς οι «Ορίζοντες Ηπείρου» βγάζουν μία έδρα στη Θεσπρωτία.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Ηπειρώτες που τίμησαν την παράταξη με την ψήφο τους θα συνεχίσουμε ενωμένοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο να ασκούμε γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση εκφράζοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μας» αναφέρει σε γραπτή της δήλωση.

Όπως προστίθεται, ο κ. Ριζόπουλος, με την επικύρωση από το Πρωτοδικείο, θα προχωρήσει σε άμεση αποποίηση της θέσης του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με παραίτηση που θα κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Ως εκ τούτου τη θέση του θα καταλάβει ο πρώτος σε σταυρούς της Ιωαννίνων Σπύρος Υφαντής.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου θα εκπροσωπούνται από τρεις εκλεγμένους στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εκτός από την κα Τάτση και τον κ. Υφαντή, περιφερειακός σύμβουλος εκλέχτηκε και ο Δημήτρης Βασιλάκης από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back