ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε, για την αντιπρόεδρο

Εικόνα του άρθρου Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε, για την αντιπρόεδρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2023, 20:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H αντιπρόεδρος της παράταξης των Οριζόντων Ηπείρου Μάγδα Τάτση θα είναι και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία.

Aυτή ήταν η αφορμή για τη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής, Σπύρου Ριζόπουλου, ο οποίος έδωσε και τη δική του εκδοχή για το πώς «επιτελέστηκε» η υποψηφιότητα.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Ριζόπουλος και όπως τα αποτυπώνει η ανακοίνωση, «η κ. Τάτση τον ενημέρωσε για την πρόταση που της έγινε από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη να είναι υποψήφια βουλευτής στην Θεσπρωτία, με τον κ. Ριζόπουλο να συμφωνεί στην προοπτική αυτή. Ακολούθησε επικοινωνία του ιδίου με τα κεντρικά του κόμματος και συμφωνήθηκε η παραμονή της κ. Τάτση στη θέση της αντιπροέδρου των Οριζόντων Ηπείρου».

Ο κ. Ριζόπουλος δεν διευκρινίζει εάν στα κεντρικά του κόμματος, το τηλέφωνο σήκωσε ο ίδιος ο πρόεδρος ή κάποιος υπεύθυνος για τα αυτοδιοικητικά.

Ο πρόεδρος των Οριζόντων τόνισε επίσης ότι η υποψηφιότητα της κας Τάτση «αποτελεί πολλαπλή τιμή γιατί έρχεται να υλοποιήσει στην πράξη την αλλαγή που προσπαθούμε να κάνουμε στη λογική ότι το κεντρικό σύστημα εξουσίας κινείται σε παράλληλη διαδρομή με την αυτοδιοίκηση» και ότι «το να έχουμε δυνητικά ένα στέλεχός μας εκλεγμένο βουλευτή είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για την παράταξή μας».

Ο κ. Ριζόπουλος είπε επίσης ότι «την ίδια στάση θα κρατήσει εφόσον οποιοδήποτε άλλο κόμμα ζητήσει κάτι αντίστοιχο για κάποιο στέλεχος της παράταξής του».

Είπε επίσης ότι «είμαστε μια ανεξάρτητη παράταξη με στόχο να επηρεάζουμε τα δρώμενα στο κέντρο εξουσίας και η εξέλιξη αυτή είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Η κα Τάτση τόνισε ότι «έχουμε χτίσει ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ώστε να είμαι και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αλλά και αντιπρόεδρος των Οριζόντων Ηπείρου. Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο την εθνική επανεκκίνηση».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back