ΕΚΛΟΓΕΣ

Η πρώην υποψήφια βουλευτής, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ριζόπουλος

Εικόνα του άρθρου Η πρώην υποψήφια βουλευτής, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ριζόπουλος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2023, 13:18
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα της Μάγδας Τάτση (αντιπροέδρου της παράταξης) από τη Θεσπρωτία.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της δεν είναι τυχαία. Η κα Τάτση ήταν υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Η παράταξη του κ. Ριζόπουλου προσπαθεί να υπενθυμίσει, όσο μπορεί, με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχουν «διασυνδέσεις» με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ όπως και να «ψαρέψει» ψήφους στη δεξαμενή αυτή, μετά και την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να κατέβει αυτόνομα στις περιφερειακές εκλογές με υποψήφιο τον Στέφανο Ζούμπα.

Από την άλλη, η κα Τάτση, αν και ήταν υποψήφια βουλευτής, εκφράζει με τον πιο σαφή τρόπο ότι δεν θα στηρίξει την επιλογή του κόμματος.

«Πιστεύω ακράδαντα πως μόνο οι ‘Ορίζοντες Ηπείρου’, ως ανεξάρτητη παράταξη, μπορούν και έχουν τη θέληση να ανασύρουν τη Θεσπρωτία από το τέλμα και να οδηγήσουν ολόκληρη την Ήπειρο στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία» αναφέρει. Και κλείνει με μια διαφορετική ερμηνεία της… αλλαγής: «Η Αλλαγή είμαστε Όλοι εμείς Μαζί!».

Και μια σημείωση: η ανακοίνωση της υποψηφιότητα της κας Τάτση ήρθε λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για στήριξη σε έξι υποψήφιους περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων ο κ. Ζούμπας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back