Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ορίζοντες Ηπείρου: «Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες Ηπείρου: «Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2020, 17:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου, παραπέμπουν καταρχάς στην προ ημερών ανακοίνωσή τους σχετικά με την επιδότηση πληγεισών επιχειρήσεων και επανέρχονται, λέγοντας ότι «όπως επισημάναμε τότε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε ήδη υιοθετήσει την εμπεριστατωμένη και πλήρως υλοποιήσιμη, όπως αποδεικνύεται πλέον, πρότασή μας».

Η παράταξη παραπέμπει επίσης σε αντίστοιχες ενέργειες άλλων Περιφερειών και κατηγορεί τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ότι… «αρμενίζει στραβά».

Διαβάστε επίσης: Πού πήγαν τα 41,5 εκατ. ευρώ

Συμπληρώνει δε ότι «αποδεικνύεται περίτρανα ότι η περιφερειακή αρχή όχι μόνο δεν γνωρίζει τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της και τους τρόπους χρήσης τους αλλά και ότι έχει χάσει κάθε επαφή με όσα συμβαίνουν γύρω μας».

Η παράταξη λέει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για να συζητήσει «τις αρνήσεις του περιφερειάρχη» και ότι θα πάρει μέρος, «μόνο στην περίπτωση που θα μας διαμηνύσει από πριν ότι η εισήγησή του θα είναι θετική».

Επίσης, αφήνει και μερικές αιχμές προς τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Άρτας, γιατί δεν έχουν πάρει θέση για το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back