Ορίζοντες Ηπείρου: «Θέμα χρόνου και άλλα θύματα»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2024, 10:15

Οι Ορίζοντες Ηπείρου, σε ανακοίνωσή τους για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στην Αρίστη, σε έργο της «Εργοδυναμικής Πατρών» με αναθέτουσα αρχή την Περιφέρεια Ηπείρου, αποδίδουν ευθύνες και στην εταιρία και στην Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και στην απουσία ελεγκτικών μηχανισμών.

«Εκείνο που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι οι δηλώσεις του κ. περιφερειάρχη ,ο οποίος αναφέρει ότι ο άτυχος εργάτης ήταν έμπειρος και δεν ρώτησε να μάθει κάτω από ποιες συνθήκες γίνονταν οι εργασίες. Κατέδειξε ως μόνο υπεύθυνο για το ατύχημα την εταιρεία για να απαλλάξει την Περιφέρεια από τις δικές της ευθύνες για ελλιπή επίβλεψη των έργων» αναφέρει επακριβώς στην ανακοίνωση, η παράταξη.

Εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος, γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία εργαζόμενο και ζητάει από την Περιφέρεια «να εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στα έργα στα οποία είναι υπεύθυνη, διότι έτσι όπως αυτά εκτελούνται, χωρίς επίβλεψη και χωρίς μέτρα προστασίας είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα θύματα».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3