ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ορίζοντες: «Δεν πρέπει η Άρτα να γίνει Καστοριά»

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες: «Δεν πρέπει η Άρτα να γίνει Καστοριά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/04/2020, 16:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» εκφράζουν την ανησυχία ότι «σήμερα είναι δεν έχουμε την πραγματική εικόνα τους μεγέθους τους προβλήματος στην Άρτα», σχετικά με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε γαλακτοκομική επιχείρηση της περιοχής και κατηγορούν την περιφερειακή αρχή ότι «είναι σε απόλυτη σύγχυση λόγω της ανικανότητάς της και έλλειψη εμπειρίας διαχείρισης ζητημάτων μεγάλου μεγέθους, χωρίς πελατειακές σχέσεις».

Τονίζει επίσης ότι «δεν είναι η ώρα για μυστικότητα, όταν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη αποδεικνύεται πως το μεγαλύτερο όπλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η ενημέρωση»  και συμπληρώνει ότι «εδώ συντελείται μια ξεκάθαρη προσπάθεια περιορισμού της ενημέρωσης και δυστυχώς δεν γίνεται αντιληπτό ότι αυτό, λόγω της έντονης εσωστρέφειας της κοινωνίας, οδηγεί σε παραπληροφόρηση».

Αναφέρει επίσης ότι «η διαχείριση του ζητήματος του κοροναϊού στην Άρτα ξεπερνά κατά πολύ την ελαφρότητα και την αδυναμία διαχείρισης του αντιπεριφερειάρχη» και ζητάει «να μας απαντήσουν γιατί άργησαν πέντε μέρες να ανακοινώσουν το κρούσμα στη συγκεκριμένη μονάδα».

Ακόμα, η παράταξη στρέφεται κατά της Πολιτικής Προστασίας και του επικεφαλής της, λέγοντας ότι «να απαντήσουν γιατί δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου».

Η παράταξη καταθέτει διάφορες εκτιμήσεις και υποθέσεις, ζητάει την παρέμβαση του ΕΦΕΤ και καταλήγει λέγοντας ότι «δεν πρέπει η Άρτα να γίνει Καστοριά. Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back