ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

OpenAI: Οι χρήστες ChatGPT μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο

Εικόνα του άρθρου OpenAI: Οι χρήστες ChatGPT μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/09/2023, 13:19
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Οι χρήστες του ChatGPT θα μπορούν πλέον να σερφάρουν στο διαδίκτυο, δήλωσε την Τετάρτη η OpenAI που υποστηρίζεται από τη Microsoft, επεκτείνοντας τα δεδομένα στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση το chatbot πέρα από το προηγούμενο όριο του Σεπτεμβρίου 2021.

Η νεοσύστατη επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης δήλωσε ότι η τελευταία λειτουργία περιήγησης θα επιτρέψει στους ιστότοπους να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο το ChatGPT μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί τους.

Όπως ανέφερε στο Χ η OpenAI «η περιήγηση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Plus και Enterprise σήμερα και σύντομα θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες. Για να το ενεργοποιήσετε, επιλέξτε Browse with Bing στον επιλογέα κάτω από το GPT-4».

Η νεοσύστατη εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια σημαντική ενημέρωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που θα επιτρέψει στο ChatGPT να έχει φωνητικές συνομιλίες με τους χρήστες και να αλληλεπιδρά μαζί τους χρησιμοποιώντας εικόνες, φέρνοντάς το πιο κοντά σε δημοφιλείς βοηθούς AI όπως η Siri της Apple.

Η OpenAI είχε δοκιμάσει νωρίτερα ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες πληροφορίες μέσω της μηχανής αναζήτησης Bing στο πλαίσιο της premium προσφοράς ChatGPT Plus. Αλλά αργότερα το απενεργοποίησε λόγω φόβων ότι θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να παρακάμψουν τα τείχη πληρωμής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back