Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Opel Combo Life με νέο κινητήρα

Εικόνα του άρθρου Το Opel Combo Life με νέο κινητήρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/07/2019, 23:32
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Opel Combo Life, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυχρηστικό όχημα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, απέκτησε νέο κινητήρα. Πρόκειται για τον 1.2 Direct Injection Turbo που αποδίδει 130 ίππους και έχει κατανάλωση καυσίμου στην πόλη κοντά στα 6,5 λίτρα.

Ο ζωηρός τρικύλινδρος ήδη πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου Euro 6d. Αποδίδει μέγιστη ροπή 230Nm στις 1.750 σ.α.λ και συνδυάζεται αποκλειστικά με το υπερσύγχρονο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μαζί με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, προσφέρει εξαιρετικά ομαλές αλλαγές σχέσεων και παράλληλα βοηθά στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

Για πιο αποτελεσματική μείωση των μικροσωματιδίων, ο κινητήρας διαθέτει φίλτρο σωματιδίων βενζίνης τοποθετημένο πολύ κοντά στην εξαγωγή με σκοπό τη βέλτιστη αναγέννηση, δηλαδή την οξείδωση των σωματιδίων που συσσωρεύονται στο φίλτρο. 

Με αυτόν τον συνδυασμό κινητήρα και κιβωτίου, το Combo Life αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 186χλμ/ώρα και επιταχύνει από στάση στα 100χλμ/ώρα σε 12,3 δευτερόλεπτα.

Το μοντέλο διατίθεται με πέντε ή επτά καθίσματα και δύο μήκη (4.40μ και 4.75μ ως έκδοση XL). Η μικρότερη πενταθέσια έκδοση ήδη προσφέρει χώρο αποσκευών τουλάχιστον 597 λίτρων, ενώ με την πτώση των πίσω καθισμάτων φθάνει τα 2.1263 λίτρα. Στη μακριά έκδοση (XL) του Combo Life η συνολική χωρητικότητα φτάνει τα 2.6933 λίτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back