ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Opel παρουσίασε το νέο Crossland X

Εικόνα του άρθρου Η Opel παρουσίασε το νέο Crossland X
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2017, 14:24
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Opel παρουσίασε το νέο  Crossland X: στυλάτο και συμπαγές εξωτερικά, εξαιρετικά ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικά, με μοντέρνα διχρωμία και προηγμένη εμφάνιση SUV. 

Αυτό το ευέλικτο crossover πόλης (Crossover Utility Vehicle) είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας Opel X στην κατηγορία B όπου πλαισιώνει το σπορ bestseller της μάρκας, Mokka X. Το μεγαλύτερο Grandland X θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά. 


Έτσι, η Opel ξεκινά την προϊοντική της επέλαση «7 το 17», με το λανσάρισμα επτά νέων μοντέλων των 2017, με δύο νέα μέλη στην οικογένεια X που συνδυάζουν τα καλύτερα διαφορετικών κόσμων: τολμηρή σχεδίαση με προσόντα SUV και πρακτικότητα σύγχρονου αυτοκινήτου πόλης. Είναι τα μοντέλα της Opel με αυτό το κάτι «X-tra». Το Opel Crossland X θα κάνει ντεμπούτο στο Βερολίνο, την 1η Φεβρουαρίου.

Συγκριτικά με το Opel Mokka X, που διατίθεται με προαιρετική τετρακίνηση για περιστασιακή χρήση εκτός δρόμου, το νέο Opel Crossland X προορίζεται για αστικές περιοχές με μελετημένες εξωτερικές διαστάσεις, ενώ είναι ιδανικό και για ψώνια αλλά και εκδρομές. Με μήκος 4,21 m, το νέο Crossland X είναι 16 cm μικρότερο από ένα Astra αλλά ταυτόχρονα 10 cm ψηλότερο. 


Οι επιβάτες απολαμβάνουν την εξαιρετική ορατότητα που τους παρέχουν τα υπερυψωμένα καθίσματα. Μία προαιρετική, πανοραμική κρυστάλλινη οροφή επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας, για τους πιο απαιτητικούς.

Το νέο μοντέλο συνοδεύεται από εξαιρετικές καινοτομίες που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη. Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός (Adaptive Forward Lighting) - AFL με προβολείς full LED, head up display και πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180-μοιρών (Panoramic Rear View Camera) μαζί με προηγμένο σύστημα υποβοήθησης  παρκαρίσματος (Advanced Park Assist), σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Braking[1]), σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness System), σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης και πλαϊνού τυφλού σημείου (Speed Sign Recognition και Side Blind Spot Alert) είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα.

Το νέο Crossland X διαθέτει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα Opel χάρη στο σύστημα Opel OnStar και την τεχνολογία infotainment IntelliLink - συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto - με έγχρωμες οθόνες αφής έως 8 ιντσών. 

Η έγχρωμη οθόνη αφής έως 8-ιντσών για τα σύγχρονα συστήματα infotainment Radio R 4.0 IntelliLink και Navi 5.0 IntelliLink,  συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Συμβατά smartphone μπορούν ακόμα και να φορτίζονται ασύρματα μέσω επαγωγικής φόρτισης. 

Το Wi-Fi Hotspot που προσφέρει το εξαιρετικό σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar διασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα για όλες τις κινητές συσκευές. 

Οι κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας με την εκτενή γκάμα κινητήρων, από σύνολα βενζίνης και diesel μέχρι LPG σε συνδυασμό με αυτόματα και μηχανικά κιβώτια, δεν είναι οι μόνοι παράγοντες για ένα ξεκούραστο ταξίδι..

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back