Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 12-09-2016, 13:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ» επέλεξε να ανεβάσει φέτος  η Νεανική-Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παράσταση, το ΔΗΠΕΘΕ διοργανώνει ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς ηλικίας 20 με 40 ετών.  Η παράσταση είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου και οι πρόβες θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο θέατρο «Καμπέρειο». Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους και φωτογραφίες έως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο email diperiftheat@ioannina.gr  Στο βιογραφικό να τονιστεί ιδιαίτερα αν η/ο ηθοποιός έχει πτυχίο ή δεξιότητες εκτέλεσης μουσικής και με ποιο μουσικό όργανο.

Για την ακρόαση οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι δικής τους επιλογής και να γνωρίζουν το έργο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, καθώς θα τους δοθεί κείμενο από το έργο για αυτοσχεδιασμό κατά την ακρόαση.

Την ακρόαση θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες της παράστασης Ντίνα Αβαγιανού και Νίκος Αρβανίτης, ενώ θα παρευρίσκεται ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Φίλιππος Παπανικολάου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν μέσω email για την ακριβή ώρα που θα πρέπει να προσέλθουν για την ακρόαση στο θέατρο «Καμπέρειο». Οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα