Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όμμα και «Αφήνουν ίχνη οι εποχές»

Εικόνα του άρθρου Όμμα και «Αφήνουν ίχνη οι εποχές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2018, 18:36
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου στις 21.15 στο Politheatro (Δημάρχου Ιωαννίδη 4, γενική είσοδος 10 ευρώ και 8 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας), οι Omma παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Αφήνουν Ίχνη οι Εποχές». Πρόκειται για μια unplugged αναδρομή των Περικλή και Βαγγέλη Μπουλουχτσή σe αποκλειστικά δικό τους υλικό από τη μουσική, από τη δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα.

Οι Περικλής και Βαγγέλης Μπουλουχτσής, είναι γνωστοί στην ανεξάρτητη σκηνή από τους Chapter 24, και τους Όμμα, των οποίων είναι ιδρυτικά και ενεργά μέλη, με δισκογραφική αλλά και πολύχρονη συναυλιακή δραστηριότητα, η οποία εκτείνεται από τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο, μέχρι τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.

Μαζί τους στη σκηνή, παίζουν και τραγουδούν οι Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρες), Ευθύμης Σφαιρόπουλος (κοντραμπάσο) και η Στέλλα Τζοβάρα (τραγούδι, φωνητικά).

Σκηνικά - φωτισμοί: Θοδωρής Γκόγκος, επιμέλεια ήχου, ηχογράφηση - Δημήτρης Καραγεώργος. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 2651022995/6955416236, email politheatro2@gmail.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back