ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όμμα+ConvexModel στις 5 Αυγούστου

Εικόνα του άρθρου Όμμα+ConvexModel στις 5 Αυγούστου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2021, 00:14
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Convexmodel και οι Όμμα εμφανίζονται την Πέμπτη 5 Αυγούστου, στις 21:00, στην αυλή του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία, με ελεύθερη είσοδο. Τη συναυλία διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι ConvexModel σχηματίστηκαν το 2017 στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους μία κασέτα, δύο LP και αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιάννενα και Κατερίνη. Το τελευταίο τους vinyl lp «Quantity of Motion» κυκλοφόρησε το 2020 από τη γερμανική Kernkrach Records.

Μέλη: Νίκος Καπαντζάκης: συνθεσάιζερ, φωνή, Ελένη Τζούνα: συνθεσάιζερ, Γιώργος Παπαδόπουλος: μπάσο, Κυριάκος Τσακαλίδης: τύμπανα, Σταυρούλα Τσιάρα: στίχοι .

Οι Όμμα σχηματίστηκαν το 1999 από τον Βαγγέλη Μπουλουχτσή και τον Περικλή Μπουλουχτσή, γνωστούς στην ελληνική εναλλακτική σκηνή και από άλλα σχήματα όπως οι Κεφάλαιο 24, οι Hobbit κ.ά. Έχουν γράψει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ντοκιμαντέρ με μουσική τους έχουν παιχτεί στην Ελλάδα και στo εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους: «Ιχνογραφία» (2001) και «Ιδίοις Όμμασι» (2007).

Η συγκεκριμένη βραδιά θα έχει ως θεματικό άξονα επιλεγμένο υλικό από το δεύτερο CD των Όμμα, που φέρει τoν τίτλο «Ιδίοις Όμμασι».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back