ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Όλυ Τσουμάνη: «Ενιαίος φορέας διαχείρισης υδάτων»

Εικόνα του άρθρου Όλυ Τσουμάνη: «Ενιαίος φορέας διαχείρισης υδάτων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2019, 16:04
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον ΣΥΔΛΙ επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Όλυ Τσουμάνη και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες της δουλειάς τους, καθώς και για την κατάσταση των δικτύων.

Ανέλυσε τις θέσεις του ΚΚΕ για τον Δήμο Ιωαννιτών και για το νερό , λέγοντας ότι «το νερό είναι κοινωνικό αγαθό κι όχι εμπόρευμα.  Από αυτή την άποψη τα μέτρα για την προστασία του νερού (αντλιοστάσια, δίκτυα κλπ) δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένα γιατί δεν είναι στις προθέσεις τους κράτους να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ως κοινωνική ανάγκη. Το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είμαστε και θα παραμείνουμε μπροστάρηδες στην προσπάθεια  για τη δημιουργία ενιαίου φορέα διαχείρισης των υδάτων, για προσλήψεις μονίμου προσωπικού που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είναι διοικητικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «οι 2 εταιρίες εμφιάλωσης βγάζουν τεράστια κέρδη, έχουν γιγαντωθεί στα χρόνια της κρίσης. Είναι το ίδιο νερό που ο Δήμος το αγοράζει με 0,29€ το κυβικό, το πουλά με 1,30€ μέσω της ΔΕΥΑΙ και το κόβει για χρέη στα λαϊκά νοικοκυριά,  προσπαθεί να βρει τρόπους να καταλογίσει στην εφορία τις οφειλές. Είναι αποπροσανατολιστική η συζήτηση για το μισθό του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΙ από όλες εκείνες της παρατάξεις που, στο όνομα της  δικαιοσύνης και της ισονομίας και της νομιμότητας,  δέχονται να στέλνουν στον εισαγγελέα τα λαϊκά στρώματα για χρέη προς την επιχείρηση».  

 




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back