ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ολίγη από… Ελληνικό

Εικόνα του άρθρου Ολίγη από… Ελληνικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2021, 23:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μπορεί το κλειστό της ξιφασκίας να παραμένει… δεμένο στο Ελληνικό, ήρθαν όμως στα Γιάννενα τμήματα του εξοπλισμού από γήπεδα των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων και του Ελληνικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, έφτασαν στα Γιάννενα τα πρώτα οκτώ φορτηγά, με εξοπλισμό που θα μοιραστεί στους οκτώ Δήμους του νομού Ιωαννίνων. Επίσης, αναμένονται άλλα οκτώ τις επόμενες μέρες.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ  άλλων πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων Matrix, συστήματα ήχου, δημοσιογραφικά θεωρεία, φώτα, συστήματα πυρόσβεσης και φορητοί θάλαμοι.

Επί του παρόντος, μεταφέρθηκαν σε χώρους του ΠΕΑΚΙ.

Αυτή τη φορά ο κ. Αμυράς ενέπλεξε στην ανακοίνωση και τη διαδικασία και τους πιο καθ’ ύλην από αυτόν αρμόδιους, όπως τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, αλλά «απέδωσε τιμή» και στον ισχυρό άνδρα της ΝΔ στην Ήπειρο, Αλέκο Καχριμάνη, κάτι που δεν είχε κάνει πέρυσι, δημόσια τουλάχιστον, όταν πήρε την πρωτοβουλία.

Επίσης, ο κ. Αμυράς   ευχαρίστησε την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της «Ελληνικό Α.Ε.» , Νανά Σπυροπούλου «για το έμπρακτο ενδιαφέρον της προς όλους εμάς τους Γιαννιώτες» και την προσκάλεσε για φιλοξενία στα Γιάννενα, καθώς επίσης, ευχαρίστησε και το γενικό διευθυντή της εταιρίας, Βαγγέλη Περπέρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back