ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προοικονομία… εξοπλισμού

Εικόνα του άρθρου Προοικονομία… εξοπλισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2020, 15:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς συνεχίζει την προσωπική του επικοινωνιακή πολιτική (στην οποία έχει στηρίξει και την επαγγελματική και την πολιτική του καριέρα), προαναγγέλλοντας τον ερχομό εξοπλισμού από το Ελληνικό, στα Γιάννενα.

Οπως πληροφορεί ο βουλευτής της ΝΔ, η διοίκηση της «Ελληνικό ΑΕ» αποφάσισε την παραχώρηση του εξοπλισμού από τα διάφορα γήπεδα του ολυμπιακού συγκροτήματος. Ο εξοπλισμός παραχωρείται στα Γιάννενα και ήταν ένα αίτημα, μέσα στα διάφορα άλλα, στην απίθανη (και πτερόεσσα) συζήτηση για τη μεταφορά κλειστού γηπέδου, του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Ο κ. Αμυράς παρουσιάζει ως δικό του το αίτημα και γενικά, όλη του η παρέμβαση είναι «κατόπιν ενεργειών μου».

Ο βουλευτής δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς θα μεταφερθούν τα υλικά, πώς και πού θα τοποθετηθούν, αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στόχευση και αν όλα… ταιριάζουν στις ανάγκες ή απλά θα μεταφερθούν από το Ελληνικό (για το οποίο γίνεται αγώνας δρόμου να αδειάσει, με κάθε τρόπο) και απλά θα αποθηκευτούν κάπου.

 «Πρόκειται για εξοπλισμό που θα κοσμήσει τα στάδια και τα γήπεδα της περιοχής μας, βάζοντας παράλληλα τον Νομό μας πιο ενεργά στο κάδρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων» συμπεραίνει, ευχαριστώντας τη διοίκηση της Ελληνικό ΑΕ.

Ο κ. Αμυράς παραθέτει μάλιστα και τον εξοπλισμό, αναλυτικά. Ανάμεσα στα είδη, τα οποία είναι όλα μεταχειρισμένα εννοείται, υπάρχουν  πράγματα που οι μεγάλες τουλάχιστον αθλητικές υποδομές των Ιωαννίνων διαθέτουν (θερμοσίφωνες, μεγάφωνα κ.λπ.).

Το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στον ογκώδη εξοπλισμό, πυλώνες φωτισμού και λυόμενες κερκίδες, για τον οποίο έχει υπάρξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον (το ΠΕΑΚΙ είναι σε συζητήσεις πριν την παρέμβαση Αμυρά), αλλά θα πρέπει να εξεταστεί αν ταιριάζουν στις προδιαγραφές των γηπέδων και είναι εφικτή η αξιοποίησή τους.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Αμυράς δεν αναφέρει λέξη για το αν η διοίκηση της Ελληνικό ΑΕ συζήτησε την παραχώρηση του κλειστού ξιφασκίας στα Γιάννενα…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back