dodoni back
ΒΟΥΛΗ

Όλγα Γεροβασίλη: «Θα αποφασίσω σύντομα αν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος»

Εικόνα του άρθρου Όλγα Γεροβασίλη: «Θα αποφασίσω σύντομα αν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2024, 14:48
ΒΟΥΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για πρόεδρος του κόμματος και επιτέθηκε ανοιχτά στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «είναι κάτι για το οποίο πολύ σύντομα θα πάρω απόφαση. Πάρα πολύ σύντομα, αλλά σήμερα δεν είμαι σε θέση να την έχω. Δεν έχω πει όχι, ούτε ότι θα είμαι ούτε δεν θα είμαι» και πρόσθεσε τα εξής σχετικά με τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας:

«Πέρυσι υπήρχε η προϋπόθεση συλλογής, για τον καθένα, 30 υπογραφών μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Συζητήθηκε στη Πολιτική Γραμματεία χθες αν αυτό είναι αρκετό ή αν θα πρέπει να υπάρξει και κάποια άλλη προϋπόθεση, αν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το πόθεν έσχες του, αν κάποιος πρέπει να εμφανίσει ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, χωρίς όμως κάτι τελικό ακόμα».

Για τον κ. Κασσελάκη είπε επίσης ότι « ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, μια δυσάρεστη εξέλιξη, για πολιτικούς και αξιακούς λόγους και θέματα που έχουν να κάνουν με το DNA ενός αριστερού, προοδευτικού κόμματος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ