Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Old stars, στο βόλεϊ

Εικόνα του άρθρου Old stars, στο βόλεϊ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2017, 22:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ραντεβού στα Γιάννενα δίνουν από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου παλαίμαχοι του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης (Ανδρών-Γυναικών).

Το γνωστό και ως «Old Stars Game» συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, με τη συνδρομή του ΠΕΑΚΙ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνολικά θα πάρουν μέρος 26 ομάδες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τον Βόλο, το Λιτόχωρο, τη Δράμα, την Ακράτα, καθώς και δύο από τα Γιάννενα στις κατηγορίες +35 και +45 των ανδρών. Συνολικά, ο αριθμός των αθλητών θα προσεγγίσει τους 300, με τις 26 ομάδες να αποτελούν αριθμό ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια του Π.Ε.Α.Κ.Ι. (Λιμνοπούλα), του Πανεπιστημίου και του 6ου ΕΠΑΛ την Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, και την Κυριακή από τις 9.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back