Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι «Χιλιαστές» της Σακκά και Μελανίδη, οι «μικροί ήρωες» και η αντιπολίτευση

Εικόνα του άρθρου Οι «Χιλιαστές» της Σακκά και Μελανίδη, οι «μικροί ήρωες» και η αντιπολίτευση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2020, 14:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με παπά και με… δύο επικεφαλής άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, του Γιώργου Ζάψα και του Δημήτρη Δημητρίου, έγινε η εκδήλωση της κοπής πίτας της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπύρου Ριζόπουλου.

 «Όσο μπορώ να συνεννοηθώ με επικεφαλής όπως με το Γιώργο και το Δημήτρη, δεν φοβάμαι τίποτε» είπε ο κ. Ριζόπουλος στην ομιλία του, στην προσπάθειά του να δείξει ότι έχει επέλθει αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των πολιτικών δυνάμεων στην Ήπειρο, αλλά και να αναδείξει τον εαυτό του ως ηγέτη της αντιπολίτευσης (η παράταξη του κ. Ριζόπουλου ήταν τρίτη δύναμη στις εκλογές του Μαΐου).

Ως απόδειξη της από κοινού πολιτικής δράσης των παρατάξεων, έφερε την επιστολή των τριών παρατάξεων για συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, η οποία όμως δεν έγινε.

Κατά τα άλλα, ο κ. Ριζόπουλος κατήγγειλε «τους σαθρούς κομματικούς μηχανισμούς που έχουν χάσει κάθε στοιχείο σοβαρότητας» σε εθνικό επίπεδο, έκανε και μια αναφορά στις πρώτες του μέρες ως μετανάστη στις… ΗΠΑ, διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του για την Ήπειρο όπως και για την ενδυνάμωση της παράταξής του στον δρόμο προς το… συνέδριό της.

Απάντησε δε και σε όσους προσπαθούν να καλλιεργήσουν αρνητικό κλίμα για το μέλλον της παράταξης. «Για τους Χιλιαστές της ηπειρώτικης παραφιλολογίας, για τους σχολιαστές της Γρ. Σακκά και της Μελανίδη λέω το εξής: αλλάξτε επάγγελμα. Όπως οι Χιλιαστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας φέρουν τη Δευτέρα Παρουσία και την καταστροφή του κόσμου, αλλάξτε επάγγελμα, διότι ο Ριζόπουλος δεν πηγαίνει πουθενά, ήλθε για την Ήπειρο και θα μείνει στην Ήπειρο και αν πρέπει ο κύκλος ο πολιτικός να κλείσει στην Ήπειρο, να κλείσει στην Ήπειρο…». Χαρακτήρισε δε όσους συμμετέχουν στην παράταξη «μικρούς ήρωες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back